FIEN
Junior Chamber Seinäjoki

Become a member

Oletko kiinnostunut toiminnastamme?

 

 

Otamme uusia jäseniä sisään seuraavan kerran syksyllä 2021.

Hakemuksia jättäneisiin olemme yhteydessä tuolloin.

 

Syksyllä on mahdollisuus osallistua koejäsentilaisuuteen, pysy siis kuulolla!

 

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisestiyhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.


Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinentoiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.


Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1963. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme n.5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Katto-organisaatioon kuuluu 85 paikallista nuorkauppakamaria eri puolilta Suomea.

 

Oppimisjärjestö

Nuorkauppakamarin periaatteisiin kuuluu, että yhtä hallitusvirkaa hoidetaan vain vuoden ja tehtävä vaihtuu vuosittain - niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

 

Liity nyt, nelikymppisenä on jo myöhäistä!

Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten yhdistys - jäsenemme ovat n. 20-40 -vuotiaita, sillä järjestön yläikäraja on 40 vuotta. Toki senkin jälkeen voi olla toiminnassa mukana, jos on ansioitunut kamarivuosina ja saavuttanut JCI:n senaattorin arvon ja ainaisjäsenyyden tai oman kamarin kunniajäsenyyden.

 

Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja. Riittää kun olet kiinnostunut taitojesi kehittämisestä maailman parhaassa johtajuuskoulutusjärjestössä. Vaikka jäsenemme ovat pääosin yritysmaailmasta, ei kamarin jäsenyys ole kiinni koulutuksesta tai ammatista.


Elinikäisiä ystäviä ja henkeäsalpaavia juhlia

Nuorkauppakamarista saa runsaasti erilaisia ystäviä! Monet kamariaikana solmitut ystävyyssuhteet - kotimaassa ja ulkomailla - kestävät eliniän. Kamarilaiset osaavat myös juhlia: säihkettä ja glamouria. Kamaritilaisuuksissa ja kokouksissa iltajuhliin pukeudutaan tyylikkäästi smokkiin tai iltapukuun.