FIEN
Junior Chamber Seinäjoki

Raide-akatemia

RAIDE akatemia 28.11. C-alueen hallitusakatemia

RaideAkatemia Logo (1).png

Mikä on hallitusakatemia? Miksi osallistua?

 

Hallitusakatemia on tarkoitettu C-alueen paikalliskamareiden vuoden 2021 hallituslaisten kouluttautumiseen. Koulutukset tukevat tulevan vuoden luottamustehtävissä toimimista ja hallitustyöskentelyä. Osallistujat saavat tarpeellista tietoa onnistuakseen tehtävissään parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutuspäivä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua alueensa muihin tekijöihin ja siten laajentaa verkostojaan, joista on hyötyä sekä JC-uralla että työelämässä.

Pannaan vuosi 2021 Raitelleen!

 

Lauantai-iltana juhlistamme myös rakkaan C-alueemme 10-vuotisjuhlia sekä vaihdamme alueemme käädyt väistyvältä aluejohtajalta vuoden 2021 veturille. Gaala on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille. Tule juhlistamaan pyöreitä täyttävää aluettamme. Osallistujamäärä on rajattu, ilmoittaudu nopeasti!

 

Missä

Tapahtumapaikkana toimii Seinäjoen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä oleva yli 100 vuotta vanha rautatieläisten talo, joka nykyisin tunnetaan Alma-nimellä tunnelmallisena hotellina, ravintolana ja juhlapaikkana. Vuonna 2019 valmistunut lisärakennus tarjoaa modernit uudet kokous- ja majoitustilat.

Lisäksi klassisen tyylikäs juhlasali luo arvokkuutta alueen merkkipäivän juhlistamiseen. Tapahtumaan osallistuvien on myös helppo tulla paikalle vaikka junalla ja kävellä 200 metriä suoraan etuovelle.

 

Ohjelma

 

Perjantai 27.11


Perjantaina paikalle saapuville on tarjolla rento verkostoitumistilaisuus beer tastingin merkeissä (omakustanteinen). Mukaan voi tulla myös vaikka olut ei itselle maistuisikaan. Illan tärkein ajatus on verkostoitua rennoissa meiningeissä mm. lautapelien äärellä (voi tuoda myös oman pelin).

 

Lauantai 28.11


Alustava aikataulu (aikataulu tarkentuu syksyn aikana)

 

9.00 alkaen     Aamupala


n. 10 -17         Koulutusosiot 

 

                       Lauantaipäivän koulutus on tarkoitettu vain C-alueen kamareiden vuoden 2021 hallitusten

                       jäsenille. Lohkokohtaisissa koulutuksissa uudet hallituslaiset pääsevät tutustumaan

                       aluekollegoihinsa ja   saavat perehdytystä tuleviin tehtäviinsä.

 

19.00-            C-Alueen 10-vuotisjuhlagaala sekä alueen vallanvaihtojuhla

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://www.lyyti.in/RAIDE__C_Hallitusakatemia_2021_7155  


Ilmoittautuminen kaikkiin RaideAkatemia-viikonlopun tapahtumiin keskiviikkona 18.11. mennessä. 
Hallitusakatemian lauantain koulutusohjelman hinta 47 €/hlö sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Gaalan hinta 69 €/hlö, valitse pääruoka ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Majoitus

Huoneet voit varata nettisivuilta www.hotelalma.fi varauskoodilla RAIDEAKATEMIA tai sähköpostitse alma@hotelalma.fi. Hallitusakatemialaisille varattu huonekiintiö vapautuu 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Huonehinnat varauskoodilla


95€/yö/1hh
115€/yö/2hh

 

Varautuminen Covid-19 tilanteeseen

 

Suomen Nuorkauppakamareiden koronaohje syksyn 2020 kokouksia koskien
Koronaohjeita osallistujalle (päivitetty 9.9.2020)

 

Koronaohjeita osallistujalle

Haluamme että kaikkien on turvallista osallistua tapahtumiimme! Tämän ohjeen tarkoitus on antaa toimintaohjeita Suomen Nuorkauppakamareiden tapahtumissa ja tiloissa toimimiseen koronavirukseen altistuneiden määrän rajoittamiseksi. Päivitämme ohjetta tarvittaessa.

  1. Tapahtumiin voi osallistua vain terveenä

SNKK:n tapahtumiin osallistuminen sairastuneena tai lievästikin oireilevana ei ole sallittua. Tulethan paikalle täysin terveenä! Tapahtumatiloihin ei myöskään saa tulla vierailemaan, mikäli olet sairastunut koronavirukseen tai oireet vastaavat koronaviruksen taudinkuvaa. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoja koronaviruksen oireista ja hoidosta löydät THL:n sivuilta. Otathan yhteyttä paikalliseen terveydenhuoltoon ja SNKK:n hallitukseen, mikäli epäilet, että olet ollut koronavirukseen sairastuneena SNKK:n tapahtumassa.

  1. Pidä huolta käsihygieniasta, yski oikein ja varustaudu tarvittaessa kasvomaskein

SNKK:n tapahtumissa painotetaan huolenpitoa henkilökohtaisesta hygieniasta. Käsien huolellista pesemistä ja käsidesin käyttöä tulee korostaa, jotta mahdollisten tartuntojen määrä voidaan minimoida. Käsien peseminen ennen ruokailua, saavuttaessa sisätiloihin ja yskimisen jälkeen on tärkeää. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi. Jos yskittää, yskithän nenäliinaan tai

hihaasi. Älä yski kämmeneesi koskaan. Laita nenäliina jäteastiaan. Ota mukaan riittävä määrä kasvomaskeja, seuraa viranomaisten ohjeita!

  1. Pidä huolta turvaväleistä

THL:n ja OKM:n ohjetta turvaväleistä tulee noudattaa tapahtumissa. Pyrimme mahdollistamaan etäisyyksien pitämisen parhaamme mukaan. Jokainen ihminen vastaa omalta osaltaan ohjeiden noudattamisesta ja päättää harkintansa perusteella tapahtumiin osallistumisesta.

  1. Vältä halailua ja kättelyä

Jälleennäkemisen riemu on suuri pitkän tauon jälkeen. Pyydämme kuitenkin välttämään halailua ja kättelyä koko kokousviikonlopun ajan myös palkitsemisten ja huomionosoitusten yhteydessä. Vaihtoehtoisia tervehtimismuotoja ovat esimerkiksi tervehdyskumarrus tai tuttavallinen kyynärpäätervehdys.

  1. Älä tule paikalle, jos olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 vrk aikana

Mikäli olet ollut matkoilla ulkomailla niissä maissa, joihin viranomaiset eivät suosittele matkustamista, ethän osallistu SNKK:n tapahtumiin kahden viikon ajan matkoilta palaamisen jälkeen.

  1. Jos tunnet olosi sairaaksi

Jos kokousviikonlopun aikana tunnet olosi yhtään sairaaksi, niin eristäydy muista ihmisistä esimerkiksi hotellihuoneeseen ja ota yhteyttä koronaneuvontapuhelimeen

Nämä ohjeistukset on laatinut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitus THL:n antamien ohjeistusten perusteella. Myös viranomaisten ja muiden terveydenhoitoalan ammattilaisten antamia ohjeistuksia ja säännöksiä tulee noudattaa vallitsevan tilanteen mukaisesti. Emme kuitenkaan voi valvoa jokaisen jäsenemme toimintaa tapahtumissamme, joten toivomme jokaisen henkilökohtaisesti noudattavan ohjeistuksia ja sisäistävän ne.

  1. Lataa Koronavilkku matkapuhelimeesi sovelluskaupasta

Koronavilkku ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Jos sinulla todetaan koronavirustauti, saat terveydenhuollosta avauskoodin. Syöttämällä sen sovellukseen, varoitat nimettömästi kohtaamiasi ihmisiä mahdollisesta altistumisesta. Jos taas joku kohtaamistasi henkilöistä ilmoittaa sairastumisestaan, saat itse varoituksen mahdollisesta altistumisesta. Lisätiedot www.koronavilkku.fi

 

​Nämä ohjeistukset on laatinut Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallitus THL:n antamien ohjeistusten perusteella. Myös viranomaisten ja muiden terveydenhoitoalan ammattilaisten antamia ohjeistuksia ja säännöksiä tulee noudattaa vallitsevan tilanteen mukaisesti. Emme kuitenkaan voi valvoa jokaisen jäsenemme toimintaa tapahtumissamme, joten toivomme jokaisen henkilökohtaisesti noudattavan ohjeistuksia ja sisäistävän ne.