FIEN
Junior Chamber Seinäjoki

Vuoden Nuori Johtaja

Vuoden Nuori Johtaja

 

Vuoden Nuori Johtaja on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin taitavia 18-40 vuotiaita nuoria johtajia ja yrittäjiä sekä kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

 

Hän voi olla kuka tahansa alle 40-vuotias johtaja, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti.

Hän johtaa päämäärätietoisesti ja kestävällä tavalla organisaatiotaan. Hän kantaa johtajana vastuun sekä asioista että ihmisistä. Hän on esimiestaidoillaan luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin ja edustaa toiminnallaan hyvää henkilöstöjohtamista. Hän on sinut itsensä kanssa ja osaa mukauttaa vuorovaikutustaan tilanteen mukaan. Arvostamme myös verkostoitumistaitoja.

 

Hänellä on rohkeutta kohdata haasteet ja omat alaiset sekä olla esimies vaikeissakin tilanteissa. Hänen tekemisensä perustuu tarkoitukseen ja luottamukseen. Hän levittää kulttuuria, jossa epäonnistumisia siedetään ja virheistä opitaan. Hän huolehtii omasta ja työntekijöidensä osaamisista ja niiden ajan tasalla pitämisestä sekä omasta ja työntekijöidensä jaksamisesta. Hän tuo organisaation yhdessä sovitut arvot arkeen ja käytäntöön.

 

Hän selvittää ennen päättämistä päätöksen vaikutukset ja tekee päätöksiä, jotka mahdollistavat toiminnan jatkuvuuden tulevaisuudessakin. Hän edistää kestävän kehityksen vientiä osaksi organisaation strategiaa sekä toiminnan, tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Kilpailussa menestyy nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta. Hän toimii tuloksellisesti ja pyrkii luomaan työpaikkoja.

 

 Vuoden Nuori Johtaja